Om oss

Vi finns på Kungsholmen, i Vasastan och på Ekerö. Här kan du hitta uppgifter och läsa mer om oss.

Vi är ett glatt gäng!

Vi är ett glatt gäng som brinner för vårt yrke och gör allt för att hjälpa dig att bli av med dina besvär. Alla behandlingar är individuella och vi lägger upp en behandlingsplan som passar just dig. Vi har mängder med övningar och många goda råd som du får med dig hem.

Louise
Lisa
Annika
Patricia
Ida
Caroline
Viktoria
Madeleine
Erika

Hos Naprapaterna får du naprapatbehandlingar av naprapater som arbetar under hälso- och sjukvårdslagen och där alla är anslutna till Naprapatförbundet.  Naprapaterna grundades 1994 på Kungsholmen och finns idag även i Vasastan och på Ekerö.

Du är välkommen till oss med akuta smärtor, t.ex. ryggskott eller nackspärr som uppkommit samma dag, och med kroniska, långdragna besvär i form av musarm, ischias, hälsporre, huvudvärk etc.

Vi arbetar med naprapatbehandlingar och friskvård utefter en helhetssyn där vi tittar på orsaken till patientens besvär, samt följer upp med goda råd om träning/rehabilitering, bättre ergonomi och hållning. Naprapatbehandlingar utför vi för såväl privatpersoner som företagskunder och idrottsföreningar. Genom ett brett samarbete med andra vårdgivare/företag inom friskvård, kan vi tillgodose många av kundens behov.

Du får din behandling på praktiken på Kungsholmen, Vasastan, Ekerö i Stockholm, men vi har även avtal med företag där vi på plats hjälper personalen med ryggont och nackbesvär, något som idag står för en väldigt stor del av sjukfrånvaron i Sverige. Förutom att det leder till färre sjukskrivningar brukar möjligheten till naprapatbehandling uppskattas mycket av personalen och skapa en positiv arbetsmiljö.

Socialstyrelsen

Alla våra mottagningar är godkända och legitimerade av Socialstyrelsen.

Sveriges Naprapater